fbpx
DENTALNI TURIZAM U NOVOM SADU – BESPLATAN SMEŠTAJ2021-02-25T14:47:13+01:00

Besplatan smeštaj

Besplatan smeštaj tokom stomatoloških intervencija

Zbog sve većeg interesovanja pacijenata iz inostranstva, povećali smo naše smeštajne kapacitete, u saradnji sa DASH HOTELS GROUP. Našim pacijentima iz inostranstva organizujemo hotelski smeštaj, u hotelima Villa Palace ili Dash star, tokom trajanja stomatoloških intervencija. Oba objekta se nalaze u mirnom kraju, svega 10-15 minuta taksi vožnje od centra grada, koja staje 3-4 €. Villa Palace je udaljena 30min hoda od ordinacije, dok je Dash Star udaljen svega 5min hoda od ordinacije. Sobe mogu da prime do dve osobe, klimatizovane su, imaju besplatan Wi-Fi internet i kablovsku televiziju, mini bar, kao i recepciju koja radi 24h i stoji gostima na raspolaganju.

Posebno bismo istakli domaćinsku atmosferu koja vlada u hotelima kojom su naši pacijenti naročito zadovoljni. Takođe, po želji gostiju u ponudi ima i mnoštvo drugih turističkih sadržaja poput ličnog taxi prevoza, turističkih obilazaka kulturno – istorijskih znamenitosti, ličnog vodiča i sl.  Pacijentima takođe preporučujemo internet servis www.donesi.com, putem kojega mogu poručiti dostavu hrane.

Kako vlada veliko interesovanje, potrebna je pravovremena rezervacija smeštaja, nekada i dva-tri meseca unapred. Rezervaciju možete napraviti isključivo putem imejla na info@dentalbobic.com, uz prethodne online konsultacije.

Ordinacija snosi trošak smeštaja u jednokrevetnim sobama hotela Villa Palace ili DASH Star za sve pacijente čija terapija iznosi preko 1.000€. Pacijent ostvaruje pravo na 3 noćenja na svakih 1.000 eur terapije u hotelu Villa Palace, i aerodromski trasfer u jednom pravcu, koje u slučaju da je terapija višefazna mogu da iskoriste kako im najviše odgovara. Ukoliko pacijentima više odgovara objekat DASH Star, na svakih 1.000 eur terapije se ostvaruje 2 noćenja i aerodromski transport u jednom pravcu. Ordinacija ne snosi troškove preko navedenih perioda. Ordinacija ne snosi troškove smeštaja ukoliko za tim nema potrebe. Ordinacija ne snosi trošak mini bar usluge. Ukoliko pacijenti žele, mogu platiti razliku u ceni kako bi za sebe rezervisali veću sobu, ili ukoliko u željenom periodu nema jednokrevetnih soba, a ne mogu da čekaju da se jednokrevetne sobe oslobode. Troškove osiguranja, boravišnih i lokalnih turističkih taksi ne pokriva ordinacija i oni iznose oko 1,5€ po danu.

Ukoliko ne ispunjavate navedeni uslov za besplatan smeštaj povlašćene cene za naše pacijente su:

  • Villa Palace – Noćenje u jednokrevetnoj sobi – 20€
  • Villa Palace – Noćenje u dvokrevetnoj sobi za jednu osobu – 25€
  • Villa Palace – Noćenje u dvokrevetnoj sobi za dve osobe – 30€
  • Dash Star – Noćenje u jednokrevetnoj sobi – 29€
  • Dash Star – Noćenje u dvokrevetnoj sobi za dve osobe – 38€
  • Aerodromski transfer (profesionalni doček i prevoz od aerodroma do smeštaja) – 45€

* Lokalne turističke i boravišne takse nisu uključene u navedene cene. U cenu nije uračunat doručak.

Dobrodošli u Novi Sad!

REZERVIŠITE SMEŠTAJ NA VREME
Go to Top