DENTALNI TURIZAM U NOVOM SADU – BESPLATAN SMEŠTAJ 2020-03-24T11:09:34+01:00

Besplatan smeštaj

Besplatan smeštaj tokom stomatoloških intervencija

Zbog sve većeg interesovanja pacijenata iz inostranstva, odlučili smo da za naše drage goste uvedemo dodatnu pogodnost, a to je potpuno besplatan smeštaj tokom trajanja stomatoloških intervencija, u neposrednoj blizini ordinacije, za sve pacijente čije stomatološke usluge prelaze 900 €.  Smeštaj se nalazi u mirnom kraju, u neposrednoj blizini ordinacije, svega 10 minuta taksi vožnje od centra grada, koja staje 3-4 €.

Smeštaj može da primi dve-tri osobe, klimatizovan je, ima besplatan Wi-Fi internet i kablovsku televiziju. Za svaki zakazani termin u ordinaciji imate organizovan prevoz do ordinacije i nazad do smeštaja, tako da ne morate da brinete ni o čemu, a naša hospitality služba dostupna je za sva Vaša pitanja i eventualne nedoumice. U neposrednoj blizini smeštaja ima nekoliko restorana, kafića, banka, pošta, menjačnica, supermarket, pijaca i apoteka. Takođe, preporučujemo pacijentima internet servis www.donesi.com, putem kojega možete poručiti dostavu hrane iz preko 50 gradskih restorana.

Kako vlada veliko interesovanje, a ordinacija raspolaže ograničenim smeštajnim kapacitetom, potrebna je pravovremena rezervacija smeštaja, nekada i dva-tri meseca unapred. Rezervaciju možete napraviti isključivo putem imejla na info@drivabobic.com, uz prethodne online konsultacije.

Svakako, ukoliko Vaš slučaj ne može da čeka, stojimo na raspolaganju ako je potrebna pomoć oko odabira nekog od mnogobrojnih hotela koje Novi Sad ima da ponudi, a u neposrednoj blizini ordinacije nalazi se izuzetno uredan i udoban hotel „Dash Star“, čiju internet prezentaciju možete pogledati na ovom linku. Ukoliko Vam više prija apartmanski umesto hotelskog smeštaja, iskreno preporučujemo izuzetno povoljne i uredne arena apartmane. Više o njima možete pročitati na njihovoj web stranici

Dobrodošli u Novi Sad!