fbpx
VODIČ KROZ DENTALNI TURIZAM – KORAK PO KORAK2021-08-09T11:31:22+02:00

Dentalni turizam

Za pacijente iz inostranstva organizujemo hotelski smeštaj i aerodromski transfer

Srbija je danas izuzetno atraktivna destinacija za putovanje i stomatološki turizam. Zahvaljujući visokom kvalitetu stomatoloških usluga i niskim cenama, Srbija je prepoznata kao poželjna destinacija za profesionalne i specijalističke stomatološke tretmane, posebno za implantološke usluge. Mnogo ljudi širom sveta dolazi u Srbiju kako bi sanirali svoje stomatološke probleme. To je spoj lepog i korisnog – odmor u službi oralnog zdravlja! Naš stomatološki centar za savremenu stomatologiju i implantologiju nudi Vam vrhunski kvalitet usluge, s najkvalitetnijim i najsavremenijim materijalima i opremom, koji prate moderne svetske standarde. Sarađujemo s najboljim zubotehničkim laboratorijama i pratimo svetske trendove u savremenoj stomatologiji i samom pristupu pacijentu.

Za Vas organizujemo stomatološke intervencije u našoj privatnoj stomatološkoj ordinaciji u Novom Sadu, koja može da se pohvali višegodišnjim iskustvom i visokostručnim osobljem. Za Vas pružamo ceo paket usluga na jednom mestu (aerodromski transfer, hotelski smeštaj, stomatološke usluge) i tako štedimo Vaše vreme i novac.

Ponuda „Dental centra Bobić“ za Vaš ugodan odmor i brz oporavak obuhvata:

  • hotelski smeštaj;
  • organizovani prevoz od/do aerodroma i železničke ili autobuske stanice;
  • naše ljubazno osoblje koje Vam je na raspolaganju za savetovanje u bilo kom trenutku.

Naravno, mogući su razni dogovori u skladu s Vašim željama i potrebama. Vaše je samo da nas kontaktirate, sve ostalo prepustite nama.

Kako funkcioniše dentalni turizam?

Komunikacija imejlom se pokazala kao najbolji izbor u kontaktu s našim timom. Putem imejla potrebno je poslati OPT (Ortopan) snimak, opisati Vašu problematiku i koje Vas intervencije zanimaju.

Nakon analize snimka, naši lekari prave okviran plan stomatološke terapije za Vaš slučaj. Uz plan terapije, šaljemo Vam imejlom objašnjenje o tome koliko dugo traje terapija, kolika je cena terapije, kao i koji je moguć način plaćanja, ukoliko se terapija sastoji iz više faza.

Nakon što se odlučite za našu ordinaciju, Vaše je samo da organizujete prevoz do Novog Sada, a na nama je sve ostalo!

INTERESUJE VAS OKVIRNA CENA ZA VAŠ SLUČAJ?
Go to Top